Bestellen domeinnaam

• Selecteer Shared Hosting -> Domeinnaam -> Domein Registreren.

• Vul de door u gewenste domeinnaam in en klik op "Check"

• Wanneer de domeinnaam vrij is om te registreren zult u bij  "statuszien staan. U kunt de domeinnaam via het winkelwagen icoontje in uw winkelmandje plaatsen.
  • Wanneer de domein reeds is geregistreerd zult u bij "status" zien staan. Dit domein kan niet worden geregistreerd, bent u de domeinhouder kunt het domein wel naar ons verhuizen, zie handleiding Domeinnaam verhuizen.
  • Klik achter uw domeinnaam het winkelwagen icoontje aan :
  • Selecteer "Winkelwagen"

• Standaard zal uw domein voor 1 jaar worden geregistreerd, wenst u de domeinnaam voor een langere periode vast te leggen klikt u op "Periode"en klikt de door u gewenste periode aan.
  • Klik "Volgende"

• Vul aan de hand van de volgende afbeeldingen en toelichting de "Configuratie" in.

• Selecteer "Whois".
  • Registreert u voor de eerste keer een domein via uw MijnUniserver account, dan dient u een nieuwe contactpersonen aan te maken voor "Admin" en "Houder".

• Heeft u reeds eerder een domein via uw MijnUniserver account besteld kunt u mogelijk een "bestaand contactpersonen" selecteren.

• Selecteer "Whois Opslaan".
  • Wanneer u niet gebruikt wenst te maken van eigen Nameservers en wanneer u geen (nieuw) hosting pakket wenst te koppelen aan uw domeinnaam, klikt u "Volgende" om de bestelling af te ronden.

********************************************************************************************************************

• Wenst u eigen Nameserver te gebruiken klik "Nameservers" aan.
  • Selecteer "Eigen" en "Nieuw" en geef de nameserver groep een naam.
  • Vul uw Nameserver naam en IP adres in
  • Selecteer "Nameservers Opslaan".

• Wenst u uw domein aan een bestaand hosting pakket te koppelen kunt bij "Pakket Koppelen" uw bestaand hosting pakket Selecteren.
  • Klik "Pakket Koppelen".

********************************************************************************************************************

• Klik "Volgende" om de bestelling af te ronden.

• Vink "Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Uniserver Internet B.V." aan en klik op "bestellen".

********************************************************************************************************************

• Wenst u naast uw domein registratie ook een nieuw hosting pakket te bestellen, klik na invullen van alle "Configuratie" op "Vorige" en nogmaals op "Vorige".
  • Selecteer "Hosting".
  • Klik het "Winkelwagentje" aan onder het door u gewenste pakket.

• Klik "Winkelwagen" aan.

• Klik "Volgende".
  • Klik "Pakket Koppelen".
  • Selecteer "(Winkelwagen) UniSmall/UniMedium/UniLarge/UniExtraLarge (1).
  • Klik "Pakket Koppelen".

• Wanneer alle "Configuratie" is ingevuld en uw domein aan uw nieuw hosting pakket is gekoppeld, klik op "Volgende".

• Vink "Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Uniserver Internet B.V." aan en klik op "Bestellen".