Domeinnaam verhuizen

• Klik "Shared Hosting".

• Klik "Domein".

• Vul uw domeinnaam in en klik op "Check beschikbaarheid"

• De domein reeds is geregistreerd u zult bij "statuszien staan.
  • Klik achter uw domeinnaam het winkelwagen icoontje  aan :
  • Selecteer "Winkelwagen"

• Standaard zal uw domein voor 1 jaar worden geregistreerd, wenst u de domeinnaam voor een langere periode vast te leggen klikt u op "Periode"en klikt de door u gewenste periode aan.
  • Klik "Volgende"

• Vul aan de hand van de volgende afbeeldingen en toelichting de "Configuratie" in.

• Selecteer "Whois".
  • Registreert u voor de eerste keer een domein via uw MijnUniserver account, dan dient u een nieuwe contactpersonen aan te maken voor "Admin" en "Houder".

• Heeft u reeds eerder een domein via uw MijnUniserver account besteld kunt u mogelijk een "bestaand contactpersonen" selecteren.

• Selecteer "Whois Opslaan".
  • Selecteer "Autorisatie code" en vul de code in die u heeft ontvangen om het domein te verhuizen.
  • Klik "Autorisatie Code Opslaan".

• Wanneer u niet gebruikt wenst te maken van eigen Nameservers en wanneer u geen (nieuw) hosting pakket wenst te koppelen aan uw domeinnaam, klikt u "Volgende" om de bestelling af te ronden.

********************************************************************************************************************

• Wenst u eigen Nameserver te gebruiken klik "Nameservers" aan.
  • Selecteer "Eigen" en "Nieuw" en geef de nameserver groep een naam.
  • Vul uw Nameserver naam en IP adres in
  • Selecteer "Nameservers Opslaan".

• Wenst u uw domein aan een bestaand hosting pakket te koppelen kunt bij "Pakket Koppelen" uw bestaand hosting pakket Selecteren.
  • Klik "Pakket Koppelen".

********************************************************************************************************************

• Klik "Volgende" om de bestelling af te ronden.

• Vink "Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Uniserver Internet B.V." aan en klik op "bestellen".

********************************************************************************************************************

• Wenst u naast uw domein registratie ook een nieuw hosting pakket te bestellen, klik na invullen van alle "Configuratie" op "Vorige" en nogmaals op "Vorige".
  • Selecteer "Hosting".
  • Klik het "Winkelwagentje" aan onder het door u gewenste pakket.

• Klik "Winkelwagen" aan.

• Klik "Volgende".
  • Klik "Pakket Koppelen".
  • Selecteer "(Winkelwagen) UniSmall/UniMedium/UniLarge/UniExtraLarge (1).
  • Klik "Pakket Koppelen".

• Wanneer alle "Configuratie" is ingevuld en uw domein aan uw nieuw hosting pakket is gekoppeld, klik op "Volgende".

• Vink "Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Uniserver Internet B.V." aan en klik op "Bestellen".