Contactpersoon aanmaken

• Klik op "Contactpersonen".

• Klik op "Toevoegen".

• Selecteer "Details". En vul de gegevens aan zoals hieronder.

• Selecteer het "type" account en vul de naam in van het contactpersoon.
  • Vink "Adres gelijk aan account" wanneer de adresgegevens gebruikt kunnen worden van het account. Of vul een eigen adres in.
  • Voor het versturen van verzoeken is het nodig dat er een emailadres is ingevuld. Deze is ook nodig wanneer de contactpersoon zelf dient in te loggen op MijnUniserver.

• Selecteer "Rollen".

• Voor elk contactpersoon kunt u een eigen MijnUniserver account aanmaken. Per contactpersoon geeft u rollen waarmee het contactpersoon gegevens kan inzien en/of bewerken. Ons advies is om voor elk contactpersoon een eigen MijnUniserver account aan te maken met minimaal de rol "Support Lezen & Schrijven" zodat er via MijnUniserver supportaanvragen aangemaakt kunnen worden.
  • Vink "Toegang" aan en vul een wachtwoord in.
  • Selecteer de gewenste rollen.

• Wenst u notificaties te ontvangen voor onderhoud en/of storingen, selecteer "notificaties".

• Selecteer of u zich wil aanmelden voor onderhoud en/of storingen en geef aan of u het bericht via mail, sms of beide wenst te ontvangen.

• Klik op "Aanmaken".
  • Het account is nu actief.