Inloggen op MijnUniserver

Via uw MijnUniserver account kunt u uw Administratie, Diensten, Cases & Bestellingen beheren. Om in te loggen dient u gebruik te maken van uw e-mailadres en wachtwoord.

Het e-mailadres heeft u zelf opgegeven, uw wachtwoord heeft u van ons ontvangen bij aanmaak van uw account.

• Vul in de daarvoor beschikbare velden uw e-mailadres & wachtwoord in en klik op 'Inloggen' om in te loggen op uw account.

• Let op: sinds Mijn Uniserver 4 kunt u niet meer inloggen met uw handle als gebruikersnaam.

Bent u in het bezit van meer dan één account of meer dan één contactpersoon met hetzelfde e-mailadres? Dan is de werkwijze iets aangepast.

• Klik dan op Meerdere accounts? Klik hier. Een aanvullend veld wordt getoond.
  • Vul uw e-mailadres & wachtwoord in en uw handle in het nieuw verschenen veld. Klik op 'Inloggen'.