MijnUniserver wachtwoord vergeten

Via uw MijnUniserver account kunt u uw Administratie, Diensten, Cases & Bestellingen beheren. Om in te loggen dient u gebruik te maken van uw e-mailadres en wachtwoord, indien u het wachtwoord bent vergeten kunt u onderstaande stappen doorlopen om het wachtwoord te achterhalen.

• Klik "wachtwoord vergeten? klik hier".

• Het e-mailadres heeft u zelf opgegeven.

• Klik "versturen".

• Er is een mail verstuurd naar uw emailadres.
  • Mocht uw emaildres niet niet bekend zijn of u heeft meerdere account/contactpersonen met dit emailadres, dan krijgt u onderstaande melding.

• Indien u meerdere accounts heeft of meerdere contactpersonen met hetzelfde emailadres, klik "meerdere accounts? Klik hier".
  • Vul naast uw emailadres ook uw handle in.

• klik op "versturen".
  • Open de mail die u van ons heeft ontvangen:

• Klik "verifiĆ«ren".
  • Vul nu 2 maal het nieuwe wachtwoord in.

• Klik op "Wijzigen".
  • Uw wachtwoord is gewijzigd en u kunt direct met de nieuwe gegevens inloggen.
  • Zie ook: Inloggen op MijnUniserver