Type hosting wijzigen

• Log middels uw e-mailadres & wachtwoord in op mijnuniserver.nl, zie ook de handleiding Inloggen op MijnUniserver.
  • Klik in het bovenmenu op 'Diensten'.

• Klik op uw domein en selecteer 'Instellingen'.

• Klik aan de linkerkant op 'Domeinen'

• Klik op het domein waar u de type hosting van wilt wijzigen.
  • Klik op 'Website'

• Klik op 'Type hosting wijzigen'

• Selecteer 'Doorschakelen'
    Waarschuwing: Als u het type hosting wijzigt in doorschakelen, dan zullen alle bestanden en mappen die bij uw site horen van1 de server worden verwijderd. Zorg ervoor dat een lokale kopie van uw site hebt opgeslagen.
  • Vul bij URL van bestemming het adres in waar u het domein naar toe wil verwijzen.
  • Kies vervolgens voor de type doorschakeling.

• Klik tenslotte op 'OK' om de type hosting in te stellen.