Bestandsbeheer

Met Plesk Bestandsbeheer kunt u via het Plesk Control Panel de bestanden en mappen op de FTP ruimte van uw domein beheren.

• Klik op uw domein en selecteer 'Instellingen'.

• In het nu geopende venster klikt u onder het kopje 'Bestanden' op 'Bestandsbeheer'.

• Klik in het overzicht op een map van welke u de bestanden wenst te bewerken, bijvoorbeeld 'httpdocs'.

• Achter de bestanden & mappen staan verschillende iconen middels welke u bijvoorbeeld een bestand kunt hernoemen, openen, bekijken of wijzigen. Om de rechten van een bestand of map te wijzigen klikt u op een regel onder de kop 'Rechten'.

• Via de balk boven de lijst met bestanden kunt u ook data verwijderen, wijzigen, verplaatsen en/of toevoegen.