DNS Records Wijzigen

De DNS van uw domein zorgt voor een correcte afhandeling van website & e-mail. Pas de DNS alleen aan wanneer u hier ervaring mee heeft of beschikt over duidelijke instructies.

• Klik in het rechter bovenmenu op 'Diensten'

• klik uw domein aan, selecteer 'DNS'

• Om een nieuw DNS record toe te voegen klikt u op 'Record toevoegen', onder de bestaande records wordt dan een lege rij toegevoegd. Geef bij het record aan wat de type, de source en de destination is. U kunt ook bestaande records wijzigen door de waarden in de invulvelden aan te passen.

• Klik na het wijzigen van de DNS op 'DNS updaten' om de DNS door te voeren, de DNS wijzigingen worden vervolgens binnen 60 minuten doorgevoerd.