SRV Record Toevoegen

De DNS van uw domein zorgt voor een correcte afhandeling van website & e-mail. Pas de DNS alleen aan wanneer u hier ervaring mee heeft of beschikt over duidelijke instructies.

• Klik in het rechter bovenmenu op 'Diensten'

• klik uw domein aan, selecteer 'DNS'

• Om een nieuw DNS record toe te voegen klikt u op 'Record toevoegen', onder de bestaande records wordt dan een lege rij toegevoegd. Geef bij het record aan wat de type, de source en de destination is. U kunt ook bestaande records wijzigen door de waarden in de invulvelden aan te passen.

• Vul aan de hand van onderstaande toelichting het SRV record in.
  • Type: SRV
  • Source: het record & type verkeer dat u wenst af te vangen. Bijvoorbeeld _support._tcp.uniserver.eu. (let op! Source eindigt altijd op .domeinnaam.)
  • Destination: prio weight poort destination. Bijvoorbeeld 10 10 221 uniserver.nl.
  • Klik na het wijzigen van de DNS op 'DNS updaten' om de DNS door te voeren, de DNS wijzigingen worden vervolgens binnen 60 minuten doorgevoerd.┬á