Automatische Beantwoording Instellen

• Klik op uw domein en selecteer 'Instellingen'.

• In het nu geopende venster klikt u op onder het kopje 'Mail' op 'Mailaccounts'.

• In de tabel die wordt weergegeven klikt u op het e-mailadres waarop u een autoresponder wenst in te stellen.

• Klik onder 'Hulpprogramma's' op 'Automatische beantwoordingen'.

• Klik op 'Nieuwe automatische beantwoording toevoegen'.

• Zet een vinkje achter 'Automatische beantwoording activeren' en vul een naam in voor de automatische beantwoording.

• Vul aan de hand van onderstaande toelichting de verplichte gegevens in en klik vervolgens onder aan de pagina op 'Voltooien' om de automatische beantwoording aan te maken.
  • Onderwerpregel: het onderwerp van de automatische beantwoording die wordt verstuurd
  • Antwoordadres: het afzenderadres van de automatische beantwoording
  • Beantwoord met tekst: met tekst: het bericht dat wordt verstuurd

• De automatische beantwoording is nu aangemaakt maar moet nog wel worden geactiveerd. Zet in de tabel, voor het oranje uitroepteken, een vinkje voor de autoresponder.

• Klik op nu op 'Inschakelen' om de automatische beantwoording in te schakelen.