Catch-all Account Instellingen

• Klik op uw domein en selecteer 'Instellingen'.

• In het nu geopende venster klikt u op onder het kopje 'Mail' op 'Mailaccounts'.

• Klik onder 'Hulppogramma's' op 'Mailinstellingen'.

• Onder de kop 'Voorkeuren' kunt u de instellingen voor 'Mail aan niet-bestaande gebruiker' naar eigen wens aanpassen. Onderstaand een toelichting bij de getoonde opties.

• Afwijzen met verklaring: e-mail naar een niet bestaande gebruiker wordt direct afgewezen en teruggestuurd naar de afzender, onder vermelding van de verklaring
  • Doorsturen naar adres: e-mail naar een niet bestaande gebruiker wordt doorgestuurd naar een gewenst e-mailadres
  • Afwijzen: e-mail naar een niet bestaande gebruiker wordt direct afgewezen en teruggestuurd naar de afzender