Cloud Server (Public) uitbreiden

• Klik 'Cloud Servers (Public)'.
  • Selecteer uw Cloud Server.
  • Klik op Specificaties.

• U kunt onder Compute de vCPU en Memory aanpassen. Deze optie is alleen beschikbaar wanneer de server is uitgeschakeld.
  • Is de server uitgeschakeld dan kunt u een Template selecteren en/of u klikt op + of - om het gewenste aantal te selecteren.
  • Klik op "compute configuratie oplsaan".
  • U kunt bij Storage de schijfruimte per disk uitbreiden.
  • Schuif per Disk de gewenste aantal GB in, tot 1 TB kan er per 50 GB worden toegevoegd. Boven de 1 TB zal de schijfruimte per 100 GB uitgebreid kunnen worden.
  • U kunt ook direct een extra Hard Disk toevoegen.
  • De aanpassing van de Storage wordt direct toegekend aan uw server.
  • LET OP!  De OS (Window/Linux) bepaalt of de aanpassing van de Storage live in gebruik genomen kan worden of dat de server eerst uitgeschakeld dient te worden.
  • Klik op "Storage configuratie opslaan".