Cloud Server (Private) uitbreiden

• Klik 'Cloud Servers (Private)'.
  • Selecteer uw Cloud Server.
  • Klik op Specificaties.

• Onder Specificaties kunt u de beschikbare Memory en Storage vinden. De vCPU is naar eigen inzicht inzetbaar, houdt u er rekening mee dat de verdeling invloed heeft op de performance.
  • U kunt onder Compute de vCPU en Memory aanpassen. Deze optie is alleen beschikbaar wanneer de server is uitgeschakeld.
  • Is de server uitgeschakeld klikt u op + of - om het gewenste aantal te selecteren.
  • Klik op "compute configuratie oplsaan".
  • U kunt bij Storage de schijfruimte per disk uitbreiden.
  • Vul het gewenst aantal GB in, voeg een schijf toe of verwijder een schijf.
  • De aanpassing van de Storage wordt direct toegekend aan uw server.
  • LET OP!  De OS (Window/Linux) bepaalt of de aanpassing van de Storage live ingebruik genomen kan worden of dat de server eerst uitgeschakeld dient te worden.
  • Klik op "Storage configuratie opslaan".